Flytt og dupliser innhold
Hvis du har flere Notion-arbeidsområder eller -kontoer, kan det hende du vil flytte innhold fra ett til et annet. Vi viser deg hvordan.
Hopp til vanlige spørsmålMerk:
Når du flytter innhold fra ett sted til et annet, vil innholdet bli duplisert til arbeidsområdet du flytter innhold til, og det opprinnelige innholdet vil forbli der det var.
I prosessen med å duplisere sider fra ett sted til et annet, kan noe innhold eller enkelte innstillinger på den dupliserte siden bli ødelagt. Dette kan inkludere lenker, relasjoner, tilgang, sidehistorikk og mer. Vi anbefaler at du beholder det opprinnelige innholdet til du er helt sikker på at det dupliserte innholdet er satt opp riktig.
Hvis du har flere arbeidsområder knyttet til Notion-kontoen din og du vil duplisere innhold fra ett arbeidsområde til et annet:
Velg
+ Ny sidei sidestolpen til arbeidsområdet som er knyttet til innholdet du vil duplisere – denne siden vil inneholde alt innholdet du vil duplisere, for å gjøre det enklere for deg å gjøre det i bulk.Fra sidestolpen drar du alle sidene du vil duplisere, inn på den nye siden.
Åpne den nye siden, og velg deretter
•••→Flytt til.Åpne rullegardinmenyen ved siden av navnet på ditt nåværende arbeidsområde, og velg deretter arbeidsområdet du flytter innhold til.
Finn et sted i arbeidsområdet du flytter innhold til der de dupliserte sidene kan ligge.
Velg
Jeg forstår, dupliser.
Hvis du ser «Duplisering mislyktes» eller en lignende feilmelding når du prøver å flytte innhold fra ett arbeidsområde til et annet, bør du gå gjennom og prøve listen over vanlige løsninger nedenfor.
Du har nådd grensen for dupliseringshastighet
Notion har en maksimal grense for dupliseringshastighet på 50 000 blokker per time. Store sett med sider, databaser og nestet innhold kan raskt overskride denne grensen.
Hvis for mye innhold dupliseres i løpet av en kort periode, kan du se en mer spesifikk feilmelding, for eksempel «Hastighetsgrense nådd, prøv igjen senere».
Slik løser du dette:
Del opp stort innhold i små partier og dupliser hvert parti gradvis over tid.
Vent 1 time før du prøver å duplisere på nytt.
Arbeidsområdet du flytter innhold til, kan ikke ta imot flere blokker.
Arbeidsområdet du flytter innhold til, kan ha begrensninger knyttet til abonnementet eller arbeidsområdet som hindrer opprettelse av nye blokker. Dette er mest vanlig med kostnadsfritt abonnement og arbeidsområder som har overskredet sine blokk- eller bruksgrenser.
Slik løser du dette:
Sjekk om arbeidsområdet du flytter innhold til har bruksbegrensninger.
Reduser mengden innhold som dupliseres.
Oppgrader arbeidsområdet du flytter innhold til om nødvendig.
Innholdet som flyttes, inkluderer en låst eller beskyttet mal
Noen Marketplace-maler og beskyttet innhold inkluderer blokker med begrenset tilgang. Dette innholdet vil dupliseres uten problemer i samme arbeidsområde, men vil mislykkes når man prøver å duplisere det til andre arbeidsområder.
Slik løser du dette:
Sjekk om kildeinnholdet stammer fra en låst Marketplace-mal.
Bruk en ulåst versjon av malen hvis tilgjengelig.
Om nødvendig, gjenskap innholdsstrukturen manuelt i arbeidsområdet du flytter innhold til.
Problemer med tilgang eller kontotilgang
Kontoen du bruker for duplisering må ha de nødvendige tilgangene både i kildearbeidsområdet og i arbeidsområdet du flytter innhold til. Duplisering kan mislykkes hvis:
Du er logget inn på en annen Notion-konto.
Du har ikke tilgang til å opprette innhold i arbeidsområdet du flytter innhold til.
Noen nestede sider eller databaser i innholdet du flytter, har begrenset tilgang.
Slik løser du dette:
Bekreft at du er logget inn på samme konto, og at denne kontoen har tilgang til begge arbeidsområdene.
Sørg for at du har tilgang til alle nestede sider og databaser som er inkludert i flyttingen.
Sørg for at du har tilgang til å opprette sider i arbeidsområdet du flytter innhold til.
Ingen av de ovennevnte
Hvis ingenting av det ovennevnte løser problemet, eller hvis du er usikker på hva som forårsaker det, prøv løsningene nedenfor.
Test med en liten side
Prøv å duplisere bare en liten side til arbeidsområdet du flytter innhold til. Hvis den lille siden dupliseres uten problemer, er årsaken mest sannsynlig knyttet til:
Innholdsstørrelse
Grenser for dupliseringshastighet
Store databaser eller nestede sider
Hvis den lille siden mislykkes, sjekk om det er problemer med kontotilgang eller begrensninger i arbeidsområdet.
Del opp stort innhold i mindre partier
For store migreringer, prøv å dele opp innholdet i små partier for å flytte det gradvis over tid. Hold hvert parti under grensen på omtrent 50 000 blokker per time. Når du dupliserer hvert parti:
Flytt mindre seksjoner separat.
Unngå å duplisere svært store databaser på én gang.
Fordel store dupliseringspartier over tid.
Prøv duplisering på nytt etter å ha ventet 1 time
Hvis et dupliseringsforsøk mislykkes, vent 1 time før du prøver igjen. Dette tilbakestiller grensen på 50 000 blokker per time.
Tips: Hvis du vil at Notion-kontoen din skal være knyttet til en ny e-postadresse, er det bare å endre e-postadressen din ved å følge instruksjonene her →
Slik dupliserer du innhold fra én Notion-konto til en annen:
Logg inn på kontoen som er knyttet til innholdet du vil duplisere.
Velg
+ Ny sidei sidestolpen – denne siden vil inneholde alt innholdet du vil duplisere, for å gjøre det enklere for deg å gjøre det i bulk.Fra sidestolpen drar du alle sidene du vil duplisere, inn på den nye siden.
Gå inn på den nye siden og velg
Del.Skriv inn e-postadressen som er knyttet til Notion-kontoen du vil duplisere innhold til.
Sørg for at
Full tilganger gitt.Velg
Inviter.Logg inn på kontoen du vil duplisere innholdet til. Du skal kunne se siden du nettopp delte fra den andre kontoen din.
Fra innsiden av den siden, dra for å velge alle sidene inni, velg deretter
⋮⋮→Flytt til. Merk at siden som inneholder alle sidene, ikke kan dupliseres.Finn et sted der de dupliserte sidene dine kan ligge.
Velg
Jeg forstår, dupliser.
Vanlige spørsmål
Jeg prøvde å endre e-postadressen min, men fikk en feilmelding som sa: «En bruker med denne e-postadressen finnes allerede.»
Jeg prøvde å endre e-postadressen min, men fikk en feilmelding som sa: «En bruker med denne e-postadressen finnes allerede.»
Hvis du vil endre kontoens e-postadresse til en som allerede finnes i Notion, kan du logge inn på kontoen som er knyttet til e-postadressen du ønsker, og slette den kontoen for å frigjøre e-postadressen.
For å slette kontoen, gå til Innstillinger i venstre sidestolpe, deretter Min konto, og så Slett min konto.
Logg deretter inn på din nåværende konto, gå til Innstillinger, deretter Min konto, og velg Endre e-post. Du skal nå kunne bytte til den frigjorte e-postadressen.
Jeg klarer ikke å Inviter en annen konto til siden min.
Jeg klarer ikke å Inviter en annen konto til siden min.
Du kan ha aktivert funksjonen Deaktiver gjester. Du finner den i Sikkerhet og identitet-delen av Innstillinger i din sidestolpe.
Jeg finner ingen arbeidsområder i Flytt til-menyen.
Jeg finner ingen arbeidsområder i Flytt til-menyen.
Du kan ha aktivert innstillingen Deaktiver flytting av sider til andre arbeidsområder. Du finner den i Sikkerhet og identitet-delen av Innstillinger i din sidestolpe.
