Juridiske berostillelser
Lagringspligt gør det muligt for Enterprise organisations-ejere at bevare hver /side, som en bruger har oprettet, redigeret eller foretaget en visning af, til juridiske formål.
Gå til Ofte stillede spørgsmålLagringspligt giver din organisation mulighed for at bevare vigtige dokumenter, der kan være nødvendige til juridiske formål.
Tænk på det som at trykke på en "pause"-knap – organisationsejere kan placere en bruger under lagringspligt og bevare alle de dokumenter, de har oprettet, redigeret eller set.
Lagringspligt hjælper dig med at:
Bevar dokumenter, der kan være nødvendige til juridiske anliggender.
Forhindr utilsigtet sletning af vigtige filer.
Oprethold dokumentintegritet under retssager.
Som organisationsejer skal du få adgang til administrator console og starte en lagringspligt ved at følge disse trin:
Du kan gøre dette ved at klikke på dit arbejdsområdes navn i sidemenuen →
Manage organization.Under
Data & Complianceskal du vælgelagringspligt.Klik på
Opret lagringspligt.Giv lagringspligt et navn og en beskrivelse.
Tilføj brugere til lagringspligt. Du kan vælge ejere af arbejdsområder, medlemmer og gæster. Alle brugere, der er fjernet efter 1. august 2024, kan også tilføjes til lagringspligt.
Vælg omfanget af lagringspligt baseret på brugerens handling:
Vist, redigeret og oprettet
Redigeret og oprettet
Kun oprettet
Klik på
Opret lagringspligt.

Når lagringspligt er oprettet, skal du følge disse trin for at se eller eksportere de bevarede dokumenter:
Du kan gøre dette ved at klikke på dit arbejdsområdes navn i sidemenuen →
Manage organization.Under
Data & Complianceskal du vælgelagringspligt.Vælg lagringspligt, du vil eksportere.
Under
Gennemse indholdskal du vælgeEksporter lagringspligt.Vælg, om du vil eksportere sideindholdet som PDF-filer eller sidemetadata som en CSV-fil, eller begge dele.
For CSV-filen med sidemetadata får du tilsendt et e-maillink, når eksporten er klar.
For PDF-filer med sideindhold skal du navigere til
Exportsog vælge download-ikonet, når eksporten er færdigbehandlet. Disse eksporter er gyldige i 30 dage.
Som organisationsejer kan du få adgang til admin console for at se, redigere og frigive lagringspligt ved at følge disse trin:
Du kan gøre dette ved at klikke på dit arbejdsområdes navn i sidemenuen →
Manage organization.Under
Data & Complianceskal du vælgelagringspligt.Du vil se en liste over alle dine lagringspligter.
Fra denne visning kan du:
Se og rediger detaljerne for lagringspligter.
Gennemse og eksporter indhold, der er underlagt lagringspligt.
Frigiv lagringspligt, hvilket fjerner brugerne fra den og genaktiverer opbevaringsindstillingerne for de sider, der er underlagt lagringspligt.
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan får jeg adgang til kontrollerne på organisationsniveau?
Hvordan får jeg adgang til kontrollerne på organisationsniveau?
Når du er tilføjet som organisationsejer, kan du få adgang til konsollen via linket Indstillinger i øverste højre hjørne under arbejdsområdets Til/fra. Du kan få mere at vide her.
Har lagringspligter indvirkning på tværs af alle arbejdsområder?
Har lagringspligter indvirkning på tværs af alle arbejdsområder?
Ja, lagringspligterne vil blive anvendt på tværs af alle arbejdsområder.
Hvordan bliver medlemmer, der er underlagt lagringspligt, påvirket, når de placeres under en sådan?
Hvordan bliver medlemmer, der er underlagt lagringspligt, påvirket, når de placeres under en sådan?
Kun organisationsejere vil kunne se og administrere lagringspligter. Medlemmer og gæster, der er underlagt lagringspligt, vil ikke opleve nogen ændringer eller indvirkninger på deres Notion-oplevelse.
Hvor langt tilbage kan lagringspligt placeres?
Hvor langt tilbage kan lagringspligt placeres?
Lagringspligt bruger revisionslogfunktionen til at identificere brugerhandlinger (visning, redigering, oprettelse) på sider. Lagringspligt kan placeres så langt tilbage som enten arbejdsområdets opgraderingsdato til Enterprise-abonnementet eller maj 2022 (hvor revisionsloggen blev frigivet).
Hvordan påvirker eksisterende sletningsindstillinger lagringspligter?
Hvordan påvirker eksisterende sletningsindstillinger lagringspligter?
Ejere af Enterprise-arbejdsområder har mulighed for at indstille en tidsplan for automatisk sletning af transskriptioner for AI-mødenotater, hvilket du kan lære mere om her. Tidsplanen for automatisk sletning af transskriptioner vil ikke slette transskriptioner på sider, der er underlagt lagringspligt.
